Alt om langrenn – og litt til!

Langrennsinteressen hos det norske folk har alltid vært stor, og den har ikke blitt noe mindre de siste årene. Enten det er sommer eller vinter er det alltid noe du kan holde på med relatert til langrenn dersom du har lyst til det. Særlig de siste årene hvor innendørshaller for ski har begynt å poppe opp, samt at også rulleski virkelig har kommet på banen. Her på «http://bsklangrenn.no» finner du alt du trenger å vite om for at langrenn skal blir enda morsommere for deg. Blant annet kan du finne guider og anmeldelser til ski og utstyr, du kan finne tips om turer og treningsopplegg og informasjon om skiføre og smøring, samt mye annet spennende som garantert kommer til å gjøre dine neste turer enda noen hakk bedre!

  • Guider og anmeldelser av klær og utstyr
  • Tips til turer og treningsopplegg
  • Langrenn som proffsport

Guider og anmeldelser av klær og utstyr

Nordmenn har stått på langrenn i alle år, og mange familier har lange tradisjoner for å stå på langrenn sammen. Dine besteforeldre sto sikkert på langrenn, og hvem vet, kanskje dere besteforeldre også? Det sier seg selv at utstyret de brukte og klarte seg helt fint med ikke var moderne som det vi kan finne i dag, og mange vil nok si nettopp det: «Men de klarte seg jo helt fint med det, hvorfor skal jeg bruke penger på alt mulig styr!». Og det er virkelig mye klær og utstyr på markedet du kan velge mellom som ikke alt er like nødvendig, eller har like stor betydning for om skituren blir en suksess eller ikke. Nettopp dette hjelper vi deg med, når vi ser nærmere på produktene som tilbys.

Har du virkelig behov for det superundertøyet med tre ulike lag som kan vrenges alle veier avhengig av temperatur og fuktighet? Vi ser nærmere på produktet, og basert på våre tester gir vi deg vår anbefaling. Sannheten er at de fleste av det moderne utstyret og klærne som har kommet på markedet den siste tiden vil gi deg en garantert forbedret skiopplevelse. Kan du unngå bakglatte og feilsmurte ski, eller unngå å være våt av svette når du kommer fram til sportshytta der nystekte vafler venter på deg, så vil mange av oss foretrekke dette. Ettersom at det er lett å gå seg vill i jungelen av merker og utstyr, gjør vi vårt beste for å hjelpe deg på veien, slik at du finner både ski, utstyr og klær som passer din bruk og dine behov!

Turtips og trening

Når du har skiene på plass og utstyret i orden gjelder det bare å finne de beste turene å gå, og de beste turene og metodene for å få god trening. Det er mange måter å gå langrenn på, og de mest vanlige er dagsturer i nærområdet, lengre overnattingsturer eller rene treningsturer. Ønskene for de tre typene langrenn er svært forskjellige, og vi ser nærmere på hvor og hvordan du kan få det beste ut av alle tre. For dagsturer i nærområdene er det viktig med enkel adkomst og gjerne offentlig transport i nærheten, eventuelt parkering lett tilgjengelig. Valgfrihet både for distanser og vanskelighetsgrad er viktig, og gjerne med vakker natur og kanskje et hyggelig mål for turen som en sportskafe eller lignende.

Dersom du skal på overnattingstur er det gjerne andre kriterier som er viktig for deg, slik som spennende reisemål, gode dagsetapper, overnattingsmuligheter og værforhold. Vi tar en kikk på mulighetene og gir deg de beste tipsene for hvor og ikke minst hvordan du får en best mulig langtur! Dersom du bruker langrenn som treningsform er det også mange muligheter, og vi tar en titt på alternativene rundt omkring. Hvor finner du mulighet for å gå raskt på ski uten å forstyrre eller bli forstyrret av andre? Og hvordan burde du legge opp treningen din for at den skal bli mest mulig effektiv, enten målet er generell trening eller å bli god på langrenn. «http://bsklangrenn.no» er for alle som er glade i langrenn!

Langrenn som proffsport

Langrenn trenger ikke å bety at du selv skal spenne på deg skiene og komme deg ut i snøen (eller på asfalten). For mange av oss er langrenn aller best når de profesjonelle løperne tar seg av jobben, og vi kan slappe av innendørs og nyte noe godt å spise i sofakroken. Eller hva med de morsomme turene ut i skiløypene for å se de aller beste skiløperne i verden på nært hold? Vi følger nøye med på det profesjonelle miljøet og utøverne, og gir deg all informasjonen du kan tenke deg om de ulike konkurransene, skiløperne og alt som hører med. Langrenn kan nytes på mange måter, og her på «http://bsklangrenn.no» dekker vi dem alle. Følg med videre og gå ikke glipp av noe!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *